Mesaj pentru voi!

Majoratul este varsta responsabilizarii! De 18 ani, Asociatia InfoCons ne-a transmis constant la  Radio Romania Antena Satelor indemnuri pentru a fi mai atenti cu viata noastra: cu ce punem pe masa si cu ce aducem in casa!

Am convingerea ca interventiile realizate impreuna au ajuns la oamenii de la tara si au si rodit.

Noi, consumatorii de la Antena Satelor, de toate varstele si din toata tara, va multumim pentru sfaturile utile si ajutorul oferit, in toti acesti ani! Va dorim un viitor fertil, cu rezultate frumoase si cu din ce in ce mai multe actiuni dedicate satenilor!

 

Violeta Anghel-realizator Radio Antena Satelor

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal