Vasile Lupașc a publicat, gratuit, două dintre cărțile sale audio.

Ca lumea este in continua schimbare si ca trebuie sa ne adaptam la noile conditii este un lucru din ce in ce mai evident in aceste zile. Fie ca vorbim despre scoala, carti, serviciu sau orice alt domeniu al vietii noastre, perioada prin care trecem acum ne-a invatat ca trebuie sa schimbam unele lucruri in existenta noastra zilnica.
De aceea, scriitorul targovistean Vasile Lupasc a gandit o actiune care sa ii ajute pe cei mici si nu numai sa aiba zile mai frumoase.

Cele doua carti audio pot fi accesate gratuit : `Viața și dupăviața lui Vlad Vodă Țepeș` si Furia Zimbrului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal