Urmăriți `Eu, consumatorul` astăzi, de la 8:30, pe TVR1

Astăzi, 24 Iunie 2017, începând cu ora 8:30, gazda emisiunii, Sorin Mierlea Președinte InfoCons şi invitata sa, Maria Andrei, ne vor arăta cum să ne alegem articolele vestimentare și la ce ar fi bine să fim atenți atunci când citim eticheta de pe îmbrăcăminte.

Informații și sfaturi de sezon utile pentru cumpărături în siguranță și o viață sănătoasă în această seară, într-o nouă ediţie `Eu, consumatorul` la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

`Eu, consumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal