Urmărește `Eu, consumatorul` astăzi, de la 09:30, pe TVR1

Vă invităm astăzi, 14 Aprilie 2017, să urmăriți, începând cu ora 09:30, pe TVR1, emisiunea `Eu, consumatorul`, emisiune educativ informativă în domeniul protecției consumatorului.

Domnul Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, ne va îndruma, în calitate de moderator, alături de diferiți invitați, printre rafturile magazinelor, și nu numai, pentru o alegere informată și în cunoștință de cauză.

În această ediție pornim în prospecție pentru săptamâna în care vom face cumpărăturile pentru masa de Paște. Actrița Nuami Dinescu este pasionată de gătitul gustos și sănătos, de aceea ne-am gândit că ne este cel mai potrivit ajutor în alegerea produselor.

Astfel vom afla informații despre cum putem lua cele mai bune decizii atunci când cumpărăm legumele, carnea, ouăle și vopseaua de ouă, pentru a fi pregătiți de sărbători.

Acum este foarte simplu să identificăm fiecare aditiv alimentar printr-o simplă scanare a codului de bare al produselor, utilizând Aplicația InfoCons, disponibilă GRATUIT pentru dispozitive mobile cu sistem de operare Android sau iOS.

`Eu, consumatorul` este o emisiune educativ informativă în domeniul protecției consumatorilor, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm. În cadrul emisiunii vor fi dezbătute teme din diferite domenii de interes pentru consumatori, precum: financiar bancar, energetic, mediu, asigurări și pensii, sănătate, produse alimentare, telecomunicații etc.

Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri, de la 22:30, La TVR 1.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal