Universitatea „George Bacovia” din Bacău este o instituţie de învăţământ superior acreditată, componentă a sistemului naţional de învăţământ din România, înființată în anul 1992.

Universitatea dispune de o bază materială care corespunde standardelor europene şi asigură desfăşurarea unui proces de învăţământ de calitate.

  • Aulă, amfiteatre, săli de curs și seminar;
  • Laboratoare de informatică;
  • Laboratoare de management, marketing, comerț, turism și servicii;
  • Laborator de formare antreprenorială;
  • Laborator limbi străine;
  • Laborator criminalistică;
  • Simulator sală de judecată;
  • Bibliotecă și săli de lectură.

În cei 30 de ani de funcţionare, Universitatea „George Bacovia” din Bacău a contribuit la dezvoltarea comunităţii locale şi la recunoaşterea Bacăului ca un centru important în domeniul educaţional, ştiinţific și antreprenorial. implementarea de proiecte finanțate din fonduri europene, menite să dezvolte spiritul antreprenorial și să susțină investițiile și crearea de noi locuri de muncă, mai ales în regiunea de Nord-Est a României.

În planurile de învățământ de la diverse specializări figurează discipline din domeniul protecției consumatorului.

CONTACT

Adresă: Str. Pictor Aman 96, Bacău – România

Tel: 0234 562 600

E-mail: rectorat@ugb.ro

Web: https://www.ugb.ro/

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal