Unica Aplicație InfoCons acum și în magazinul de aplicații Huawei, AppGallery! Numerele de urgență disponibile în română, engleză, ucrainiană și informațiile utile despre ce mânânci adunate într-o singură aplicație!

Aplicatia InfoCons Huawei

Aplicația GRATUITĂ InfoCons, unică la nivel mondial,  este disponibilă acum și în magazinul de aplicații AppGallery de la Huawei! Aplicația InfoCons  pune la dispoziția consumatorilor:

  • butonul SOS cu numerele de urgență – în română, engleză și ucrainiană – la nivel național, județean, dar și european (în funcție de locația utilizatorului)
  • informații utile desprinse direct de pe etichetele produselor și redate direct pe telefonul mobil printr-o simplă scanare a codului de bare. Mai departe, aplicația InfoCons îți arată numărul de aditivi alimentari, cantitatea de zahăr, cantitatea de sare, caloriile, dar și ingredientele regăsite în produsul scanat.

BUTONUL SOS CU NUMERE DE URGENȚĂ ÎN ROMÂNĂ, ENGLEZĂ, UCRAINIANĂ, DIN APLICAȚIA INFOCONS, disponibilă acum și în magazinul de aplicatii Huawei, AppGallery!

Unica Aplicația GRATUITĂ InfoCons, oferă consumatorilor, într-un singur loc,  toate informațiile de care aceștia au nevoie. Printr-o simplă accesare a aplicației InfoCons, consumatorii din România, indiferent de limba pe care o vorbesc – română, engleză sau ucrainiană, au acces la toate numerele de urgență la nivel național și județean.

Mai mult decât atât, indiferent de locația în care se află, consumatorii au acces la numerele de urgență în engleză și limba țării în care se află. În vacanță, în scop profesional  sau doar în trecere, consumatorii au acces facil la numerele de Urgență, Ambulanță, Pompieri, Poliție, Protecția Consumatorilor de pe teritoriul țării pe care o vizitează, în care lucrează sau pe care o tranzitează.

Astfel, pentru acei consumatori care se află într-o țară străină, butonul SOS și implicit aplicația InfoCons, facilitează întregul proces de căutare și găsire a numerelor de urgență corecte. Dacă, pe de altă parte, ne referim la cetățenii acelei țări, atunci aceștia pot găsi ușor, într-un singur loc, toate numere de urgență de care au nevoie, apelându-le direct din aplicație.

Pe scurt, indiferent unde se află consumatorii, dreptul la informare este un drept fundamental, iar mai ales în situațiile de urgență, acest drept este unul esențial. În momentele de criză, orice minut contează și poate face diferența. Astfel, scurtarea procesului de căutare a numerelor de urgență prin colectarea acestora într-o singură aplicație înseamnă câștigarea unor minute în plus, minute care în unele situații sunt esențiale.

Scanează codul de bare și află ce mănânci cu ajutorul aplicației InfoCons, disponibilă acum și în magazinul de aplicații Huawei, AppGallery!

Cu ajutorul aplicației InfoCons, consumatorii pot afla rapid și ușor informații utile despre produsele pe care vor să le achiziționeze sau pe care le au deja în casă! Prin scanarea codului de bare, aplicația GRATUITĂ InfoCons redă într-o fracțiune de secundă:

  • Cantitatea de zahăr;
  • Cantitatea de sare;
  • Tipurile de E-uri (aditivi alimentari);
  • Numărul de aditivi alimentari;
  • Caloriile
  • Distanța de alergare, mers sau pedalat după consumarea produsului respectiv.

De asemenea, consumatorii au la un click distanță toate alertele pentru siguranța alimentară, actualizare zilnic, în funcție de apariția acestora. Astfel, dacă sunt în supermarket sau acasă, consumatorii pot evita achiziționarea/ consumarea unui produs regăsit în alertele pentru siguranța alimentară din cadrul Aplicației InfoCons.

Aplicația GRATUITĂ InfoCons poate fi folosită de oriunde, aceasta punând la dispoziția consumatorilor, pe lângă opțiunile enunțate anterior, și posibilitatea de a calcula aportul de sare, zahăr  și calorii aferente cantității selectate de produs.

Aplicația InfoCons oferă consumatorilor posibilitatea de a face o reclamație atunci când intră în contact cu un produs cu probleme, dar și posibilitatea de a salva produsele scanate pentru a calcula cantitatea totală de E-uri, sare și zahăr pentru produsele selectate.

Aplicația InfoCons este o unealtă importantă pentru consumatorii de pretutindeni! Descărcarea  GRATUITĂ a aplicației din magazinul de aplicații Huawei, AppGallery, se poate realiza AICI.

Descarcă Aplicația GRATUITĂ InfoCons din magazinul de aplicații Huawei, AppGallery!

Pentru Huawei

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal