‘Un pas mic pentru clasa politica si decizia politica un pas enorm pentru piata, industrie si noi consumatorii din Romania, o decizie importanta cu implicatii majore si depinde si de noi de fiecare sa ne implicam si sa aducem produsele calitative pe raft si sa eliminam si noi pentru ca putem sa sanctionam mai puternic si mai intens decat orice autoritate publica de control. Noi consumatorii avem puterea, având  banii in buzunar si decizia asupra ce cumparam asa ca ….. sa citim eticheta, termenul de valabilitate, modul de depozitare si sa cerem bonul fiscal pentru a avea un produs sigur pentru consum si astfel validăm  produse, branduri si magazine serioase responsabile si la standarde europene si noi alaturi de voi prin serviciul teste-comparative.ro si protectia-consumatorilor.ro punem la dispozitia tuturor consumatorilor informatii transparente cu privire la produsele si serviciile din piata si daca totusi seisizam ca nu ni se respecta drepturile avem la dispozitie 021-9615 nunarul de telefon al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons.
Suntem alaturi de voi cu o9atitudine ! si sa facem din ziua aceasta cu scaderea tva-ului la 9% pentru produsele agroalimentare si serviciile de turism all inclusive, o zi de hotar pentru noi toti consumatorii si sa avem o vara frumoasa cu servicii turistice mai ieftine, mai calitative si produse agroalimentare mai calitative si sa simtim cu adevarat ca suntem cetateni europeni si avem drepturi si mai ales avem produse si servicii la standarde europene si la preturi pentru salariile din Romania. ‘                                                   Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal