Trucuri de la experți care te vor ajuta să combini mese nutritive și delicioase și să petreci mai puțin timp în bucătărie.

Supele la conservă sau la cutie

Cea mai mare îngrijorare atunci când vine vorba de supă este sodiul. Supele cu mai puțin sodiu sunt cele pe care doriți să le achiziționați. Cele mai multe supe la conservă conțin foarte puțină proteină, puține calorii- ceea ce este bine dacă este însoțită de un fel principal, însă insuficientă dacă este singurul produs pe care îl mâncăm la o masă.

Cum puteți transforma o astfel de supă într-o masă sănătoasă?

  • Puneți la microunde o pungă de legume congelate cum ar fi conopidă, mazăre și morcovi, sau spanac.
  • Mixați o conservă care are fasole ce conține puțin sodiu, cum ar fi năut sau fasole roșie pentru a adăuga fibre și proteine.
  • Serviți supa alături de jumătate de cană de orez brun sau orz.
  • Diluați sodiul prin adăugarea unei căni de apă (dacă adăugați și alte ingrediente puteți transforma supa în cină pentru două zile)

Sursa: consumerreports.org

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal