[RO]

O activitate de diseminare pentru testarea pilot SOTERIA – a publicat un articol neștiințific.

Atitudinea pozitivă a cetățenilor față de digitalizarea în domeniul educației este un semnal pozitiv pentru progres, dar subliniază, de asemenea, necesitatea unei abordări echilibrate care să țină seama de riscurile potențiale legate de securitatea și confidențialitatea datelor.

Educația în domeniul securității cibernetice și abilitarea utilizatorilor de a-și gestiona și proteja propriile date personale sunt pași esențiali în această direcție.

 

[EN]

A dissemination activity for the SOTERIA pilot testing – published a non-scientific article .

The positive attitude of citizens towards digitisation in education is a positive signal for progress, but it also underlines the need for a balanced approach that takes into account potential risks related to data security and privacy. Cybersecurity education and empowering users to manage and protect their own personal data are essential steps in this direction.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal