Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in domeniul protectiei consumatorilor

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in domeniul protectiei consumatorilor

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si  Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, avand  Secretariatul General în Bucuresti, Str. Muzelor, nr. 1, Sector 4, Cod  Postal 040191, tel: 021/319.32.66; fax: 021/311.51.62, e-mail:  [email protected]. website: www.protectia-consumatorilor.ro.

InfoCons – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori, ofera posibilitatea persoanelor care au calitatea de Mediator autorizat, in sensul prevederilor legislatiei in vigoare, de a fi inscrisi in Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, in domeniul protectiei consumatorilor, ce va fi disponibil pe adresa web: www.protectia-consumatorilor.ro, incepand cu 15.01.2014.

Poate fi inscrisa in Tabelul Mediatorilor Recomandati de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons in domeniul protectiei consumatorilor persoana care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a)  A fost autorizata ca mediator, in conditiile Legii nr. 192/2006, cu modificarile si completarile ulterioare;

b) A absolvit cursurile vocationale in domeniul protectiei consumatorilor, oferite de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

In vederea indeplinirii cumulative a celor doua conditii: autorizatia de mediator, obtinuta in conditiile Legii nr. 192/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si absolvirea cursurilor vocationale in domeniul protectiei consumatorilor, va rugam sa ne remiteti urmatoarele:

–          Autorizatia de mediator – scanata, la adresa de e-mail: [email protected] si prin posta, in fotocopie, la O.P. 4, C.P. 4;

–          Dovada platii taxei de inscriere la cursurile vocationale in domeniul protectiei consumatorilor, oferite de A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, sub egida Federatiei Asociatiilor de Consumatori,  in valoare de 50 (cincizeci) Euro – platibili in lei la cursul BNR din ziua efectuarii platii. Va rugam sa efectuati plata taxei in urmatorul cont bancar: RO68 RZBR 0000 0600 0708 8608 deschis la Raiffeisen Bank SMB, Cod de Identificare Fiscala: 15535584.

Va aducem la cunostinta faptul ca, dupa efectuarea platii, vom remite catre dvs., in format electronic, suportul de curs in domeniul protectiei consumatorilor – singurul suport de curs in domeniul protectiei consumatorilor avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (institutie publica care funcţioneaza ca organ de specialitate al Administratiei Publice Centrale, cu personalitate juridica, din subordinea Guvernului si in coordonarea Ministrului Economiei) si de Federatia Asociatiilor de Consumatori din Romania, legislatia specifica in acest domeniu, precum si o Fisa de Evaluare ce va trebui listata, completata, semnata si  transmisa in original, la O.P. 4, C.P.4, Sector 3, Bucuresti, cu confirmare de primire.

In urma primirii si verificarii Fisei  de Evaluare, in termen de 5 zile lucratoare de la data primirii, vi se va comunica rezultatul final.

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, va elibera un Certificat de Atestare a absolvirii cursurilor vocationale in domeniul protectiei consumatorilor, Certificat  securizat cu holograma Programului National Anticontrafacere – ProQ, ce atesta autenticitatea documentului.

Mentionam ca, incepand cu data de 01 ianuarie 2014, taxa de inscriere la cursul vocational in domeniul protectiei consumatorilor, singurul curs in acest domeniu avizat de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor si de Federatia Asociatiilor de Consumatori din Romania  va fi in cuantum de 65 (saizeci si cinci) de Euro – platibili in lei, la cursul BNR din ziua efectuarii platii.

Va multumim.

Cu deosebita consideratie,

Coordonator National Programe Instruire

Corina Doba

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu