Studiu de piata a carburantilor pe DN1, intre Campina si Brasov

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Studiu de piata a carburantilor pe DN1, intre Campina si Brasov

          Asadar, acum rezultatul este la indemana oricui: cea mai ieftina motorina cu pretul de 5,23 ron o găsim pe raza localitatii Timisu de Jos, la o benzinarie Petrom. Cea mai scumpa motorina are un pret de 5,7 ron si o gasim la o benzinarie Rompetrol din Comarnic.

       In cazul benzinei, gasim cea mai ieftina marca la Lukoil Azuga la un pret de 5,31 ron iar cel mai piperat pret, 6,08 ron, il gasim pe raza statiunii Sinaia, pe soseaua de centura, la o benzinarie partener Rompetrol.

    Studiul comparativ a fost realizat in ziua de duminica, 28 august 2011.
       
       Totodata, InfoCons, membra in cadrul retelei International Consumer Research&Testing, prezinta consumatorilor teste comparative pe diferite produse (produse electrocasnice, ape minerale, telefoane mobile, mp3, alimente). Mai multe teste comparative, cat si testul integral al studiului de piata al carburantiilor de pe raza DN1, Campina- Brasov il gasiti pe site-ul www.testecomparative.ro si in revista InfoCons.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Meniu
Vezi versiunea veche a site-ului InfoCons.
This is default text for notification bar