Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Ziua Pompierilor din România – Apelează rapid și ușor numărul de urgență cu Aplicația Gratuită InfoCons​

  1. Acasă
  2. Ziua Pompierilor din România – Apelează rapid și ușor numărul de urgență cu Aplicația Gratuită InfoCons​

An de an, pe 13 septembrie, celebrăm Ziua Pompierilor din România, a oamenilor care își dedică și își riscă totodată propriile vieți pentru binele nostru. Cu această ocazie, Mișcarea de Protecția Consumatorilor transmite cele mai sincere felicitări si mulțumiri salvatorilor care de fiecare dată au fost prezenți pentru a ne ajuta!

Cu această ocazie, Aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor secțiunea SOS cu numerele de urgență și utile la nivel județean, național și internațional, printre care se află și numărul destinat situatiilor de criză  ce poate fi apelat rapid direct din aplicatie. Totodată, Aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor și numerele utile pe care aceștia le pot apela atunci când întâmpină probleme.

Dreptul la informare este un drept fundamental al cetățenilor, iar mai ales în situațiile de urgență, acest drept este unul esențial. În momentele de criză, orice minut contează și poate face diferența. Astfel, scurtarea procesului de căutare a numerelor de urgență prin colectarea acestora într-o singură aplicație înseamnă câștigarea unor minute în plus, minute care în unele situații sunt esențiale.

Pe lângă numerele de urgență regăsite în butonul SOS, aplicația InfoCons pune la dispoziția consumatorilor posibilitatea de a scana produsele pe care vor să le consumi, pentru a afla numărul aditivil alimentari, cantitatea de sare și de zahăr, dar și care sunt ingredientele care se regăsesc în produsele respective. Aceste informații, disponibile în română și engleză, ajută la achiziționarea produselor în cunoștință de cauză. Totodată, aplicația GRATUITĂ InfoCons, aduce în atenția consumatorilor alertele rapide pentru produsele alimentare și non-alimentare, actualizate în funcție de apariția acestora.

Ziua Pompierilor din România - Apelează rapid și ușor numărul de urgență cu Aplicația Gratuită InfoCons​ Protectia Consumatorilor