Suna direct si rapid la numerele de urgență de oriunde în lume!

În vacanță, în vizită profesională, acasă sau în străinătate, ai la dispoziție, într-un singur loc, toate numerele de urgență din întreaga lume! Unica soluție de a avea acces direct și rapid la numerele de urgență și utile din fiecare țară, în limba engleza, dar și în limba țării respective și posibilitatea de a le apela direct, fără a mai fi nevoie de a le copia în prealabil, îți facilitează informarea corectă și transparentă!

Cum poți afla care sunt numerele de urgență din țara în care îți petreci vacanța?

Aplicația InfoCons adună numărele pentru Urgențe, Ambulanță, Poliție, Pompieri, Protecția Consumatorului, Protecția Copilului și al multor altor instituții utile din țară și din străinătate în secțiunea SOS . Posibilitatea de apela numerele direct din aplicație, dar și traducerea acestora în limba țării vizate și în limba engleză, te ajută să câștigi timp în situațiile în care acesta este extrem de prețios.

Astfel, având la îndemână, în orice moment și indiferent de locul în care mergi, o „agendă” cu tot ce ai nevoie, poți evita surprizele neplăcute ce îți pot strica vacanța. Simplu, ușor și rapid de accesat, secțiunea SOS din Aplicația InfoCons a fost dezvoltată pentru a veni în sprijinul tău în momentele de criză, urgență și nu numai.

Află cât o să aștepți în punctele de trecere rutieră a frontierei din România cu Aplicația InfoCons!
Accesând secțiunea SOS din Aplicația InfoCons poți afla care sunt timpii de așteptare în punctele de trecere rutieră a frontierei din România. Așadar, fie că ești încă acasă și vrei să îți planifici întregul traseul până la destinația de vacanță cu precizie sau ești chiar pe drum, poți accesa rapid această opțiune pentru a afla cât timp vei petrece în punctele de trecere a frontierei