SMART ENERGY EXPO – 19-21 August

  1. Acasă
  2. SMART ENERGY EXPO – 19-21 August

SMART ENERGY EXPO – CONSTANȚA 2022 este un eveniment inedit organizat printr-un parteneriat între mediul de business reprezentat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigație Și Agricultură Constanța, sectorul public reprezentat prin Asociația de Dezvoltare Durabilă a Județului Constanța, mediul nonguvernamental reprezentat prin Asociația pentru Dezvoltare Regională și Politici Europene și parteneri media ADEVARUL și NOM.

SMART ENERGY EXPO reprezintă platforma ideală prin care societățile îşi pot PROMOVA produse sau servicii în special în domeniul energiei inteligente (Smart Energy) sau conexe, se pot orienta către noi pieţe, îşi pot găsi noi parteneri de afaceri sau consolida relaţia cu actualii parteneri. Totodată, participanţii pot afla şi cele mai noi tendinţe ale domeniului lor, în acelaşi timp având şi ocazia de a verifica oferta concurenţei.

Manifestările expoziționale reprezintă totodată şi o zonă de comerţ, de atragere de noi clienți. În cadrul SMART ENERGY EXPO se vor organiza și worshop-uri specifice unde speakerii cu notorietate vor prezenta soluțiile de finanțare nerambursabilă și avantajele utilizării produselor și serviciilor Smart Energy.

WORKSHOP-URI:
“Eficiență energetică și eficientizarea costurilor companiilor”
”Surse de finanțare nerambursabile pentru eficiență energetică, digitalizare și mobilitate urbană durabilă”
“Soluții de smart energy pentru dezvoltarea durabilă a localităților”
“Securitate energetică și geostrategie”

FIIND PRIMA EDIȚIE

FIRMELE EXPOZANTE NU PLATESC TAXĂ DE PARTICIPARE CU CONDIȚIA ÎNSCRIERII COMPANIEI CA EXPOZANT PÂNĂ PE DATA DE 11 August 2022. FIRMELE EXPOZANTE PLATESC DOAR AMENAJAREA STANDULUI
PARTICIPAREA PERSOANELOR LA EXPOZITIE ȘI WORKSHOP-URI ESTE LIBERĂ

Invitatia poate fi vizualizata AICI.

SMART ENERGY EXPO InfoCons Protectia Consumatorilor
Meniu