ROMÂNIA LA BIOFACH NÜRNBERG 2023 / AVRAHAM MARIAN CIOCEANU, PREȘEDINTELE BIO ROMÂNIA, S-A ÎNTÂLNIT CU PRIMARUL ORAȘULUI NURNBERG ȘI CU MINISTRUL GERMAN AL AGRICULTURII (VIDEO)

BIOFACH Nuremberg își va păstra datele tradiționale de colocare cu VIVANESS – cel mai important târg de produse cosmetice naturale din Europa. Duo-ul târgului va oferi perspective excepționale de afaceri și de networking pentru peste 50 000 de profesioniști din domeniul comerțului, pe o suprafață de peste 80.000 de metri pătrați de expoziție la Messe Nuremberg.
În mod tradițional, România este prezentă și în acest an, figura centrală constituind-o Asociația Bio România, reprezentată de președintelele ei, Avraham Marian Cioceanu.
Cunoscut drept mare iubitor al Israelului, poporului evreu și al tradiției iudaice, d-l Cioceanu nu s-a dezmințit nici de această dată.
Astăzi, marți 14 februarie 2023, la deschiderea oficială a Nurenberg BIOFACH 2023, el a cânat din șofar în fața publicului prezent la eveniment.

http://www.youtube.com/watch?v=IXZrw7HHDd0

Ulterior, președintele Bio România s-a întâlnit cu primarul orașului Nurnberg, dl. Marcus Koning și cu ministrul german al Agriculturii, d-l Cem Osdemir.
În exclusivitate pentru România Bio TV și Agenția de știri Anima News, d-l Cioceanu a declarat că la întâlnirea cu primarul orașului Nurenberg, i-a amintit oficialului că la sfârșitul lunii septembrie, în piață centrală din Nurnberg, a stors must BIO Fetească neagră din Valea Călugărească.
Conform d-lui Cioceanu, ”i-am amintit că acum 10 ani, România a fost Țara Anului la BioFach Nurnberg 2013. Mi-am exprimat dorința ca într-o viitoare ediție a acestui eveniment unic BioFach Nurnberg, România să fie din nou Țara Anuluiâ. Dl. Marcus Koning a fost de acord și l-am invitat să viziteze Pavilionul României din Hala 4 în cadrul Nurnberg Messe”.

https://www.youtube.com/watch?v=mhgk0SNs0jk

Referitor la întâlnirea cu d-l Cem Osdemir, ministrul Agriculturii din Germania, d-l Cioceanu ne-a declarat: ”M-a întrebat din ce țară sunt și i-am spus că reprezint fermierii BIO din România, în calitate de președinte al Asociației BIO România.
L-am informat și pe el că acum 10 ani Romania a fost Țara Anului la BioFach și că dorim să repetăm acest eveniment.
I-am spus, de asemenea, că fermierii BIO din România, binecuvântează Germania și pe toți fermierii ei, care trec, din ce în ce mai mulți, la agricultura BIO. A dorit să facă o poză cu mine și în loc de poză tradițională, l-am invitat să ne filmăm sub șuba pe care o purtam”.

La BIOFACH 2023 se așteaptă ca peste 3 000 de expozanți profesioniști să aducă cele mai noi și mai inovatoare produse și de viitor, contribuind la una dintre cele mai cuprinzătoare prezentări de produse alimentare organice. Sălile de expoziție vor prezenta produse alimentare, alimente proaspete și congelate, produse nealimentare, gustări și băuturi, ingrediente brute, echipamente și soluții de ambalare și multe altele.
Furnizorii, producătorii internaționali și potențialii clienți găsesc la BIOFACH 2023 un teren de întâlnire excelent și bogat în oportunități.
Evenimentul este mediatizat pe scară largă de peste 1 000 de jurnaliști profesioniști din 40 de țări, reprezentând publicații de top specifice sectorului.
Marele eveniment BIOFACH Nürnberg de abia a început și programul încărcat de conferințe și evenimente, care se întinde pe parcursul celor patru zile de expoziție, va îmbogăți experiența participanților cu o prezentare valoroasă a temelor viitoare care privesc întreaga industrie alimentară ecologică.
Vom reveni! (Nando Mario Varga, România Bio TV, Anima News)