Reprezentantul InfoCons participă la Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS)

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Reprezentantul InfoCons participă la Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS)

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 13 Ianuarie 202, începând cu ora 12:00 la ședința Comitetului local de dezvoltare a parteneriatului social de la nivelul Inspectoratului Școlar al Municipiului București.

Ședința va avea loc on-line.

În cadrul acestei întâlniri se va analiza și aviza proiectul cifrei de școlarizare pentru învățământul profesional și tehnic (învățământ postliceal, învățământ liceal filiera tehnologică, învățământ profesional de stat, învățământ dual, strategii de pregătire practică).

La ședință vor participa reprezentanții CNDIPT, ai operatorilor economici care au solicitat școlarizare în învățământul dual, ai unităților administrativ-teritoriale pe raza cărora s-a solicitat școlarizarea în învățământul dual de către operatorii economici și directorii unităților de învățământ propuse să școlarizeze în învățământul profesional dual.

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu