Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterile internaționale pe tema Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor

În data de 14 martie 2024, reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea organizată de Consumers International în format online, pe platforma Zoom. Principala temă a acestei întâlniri este “Experiența Consumatorilor cu Inteligența Artificială Generativă”.

În cadrul dezbaterii, principalul punct de discuție anunțat este experiența colectivă a organizațiilor membre Consumers International cu chatbox-urile de Inteligență Artificială (AI) generativă.

Citește și : Peste 780  Alerte InfoCons emise de la începutul anului 2024, conform sistemului de alertă rapidă al Uniunii Europene, din care 41.92 % din produse sunt contrafacute !

 

Cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, sărbătorită anual în data de 15 martie, InfoCons va participa la seria de discuții organizate de Consumers International. Scopul acestor dialoguri online este de a identifica soluții benefice pentru consumatori și de a îi educa pe aceștia pe subiectul inteligenței artificiale.

Tema din acest an a Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor este: Inteligența artificială corectă și responsabilă pentru consumatori.

Citește și : Noile reguli pentru cumpărătorii și administratorii de credite au fost aprobate