Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Miscarea de Protecția Consumatorilor – InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Univerisitatea „GAZI” din Turcia

  1. Acasă
  2. Miscarea de Protecția Consumatorilor – InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Univerisitatea „GAZI” din Turcia

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea  Programelor și Strategiilor din România reprezentată de domnul Președinte Sorin Mierlea, a încheiat un Protocol cu  Universitatea „Gazi”, reprezentată prin Prof. Dr. Musa Yildiz, Rector al Universității „Gazi” din Turcia.

Protocolul are ca obiect dezvoltarea și implementarea programelor si activităților cu un puternic impact social, crearea unor proiecte comune prin colaborarea transfrontalieră, consilierea reciprocă privind domeniile care aparțin protecției consumatorilor.

InfoCons – Asociatie Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons (www.infocons.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apară drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Universitatea „Gazi”( https://gazi.edu.tr/), înființată în anul 1926, are ca scop educarea celor care pot conduce societatea, insuflarea respectării valorilor naționale, spirituale, culturale și umane, în vederea contribuirii la procesul de educație pe tot parcursul vieții și de contribuire la dezvoltarea societății prin generarea de cunoștințe. În componența sa, Universitatea „Gazi” are 5 școli postuniversitare, 12 facultăți, 4 școli vocaționale/ profesionale și  2 programe destinate învățării la distanță și 39 de centre destinare cercetării.

Prin semnarea Protocolului, cele doua organizații confirmă o colaborare îndelungată și se angajează instituțional să o dezvolte pe multiple planuri, în beneficiul cetățenilor din România și Turcia.

Miscarea de Protecția Consumatorilor – InfoCons a semnat un Protocol de Colaborare cu Univerisitatea „GAZI” din Turcia InfoCons Protectia Consumatorilor