InfoCons te informează : ASF , ISF ȘI UBB organizează două programe de Educație Financiară

Autoritatea de Supraveghere Financiară și Institutul de Studii Financiare organizează, în intervalul 1 – 2 februarie 2023, la Cluj-Napoca, Laboratorul Academic & SmartFIN și IMM Hub, două programe de educație financiară destinate studenților, respectiv antreprenorilor.

Citește și : Timpul de muncă și timpul de odihnă

Cele două seminare vor avea loc în cadrul conferinței Diversity challenges and stakeholders engagement in Finance and FinAI, dezvoltată în parteneriat cu Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca.

Studenții, care vor participa la Laboratorul Academic, vor asista la un curs despre tehnicile de vânzare în asigurări. În același timp, în cadrul IMM Hub va avea loc o întâlnire între reprezentanții Autorității și antreprenorii din Cluj, unde vor fi prezentate posibile abordări pe care le oferă piețele financiare non-bancare în sprijinul nevoilor concrete ale mediului antreprenorial, dezvoltând și consolidând astfel demersul de educație financiară pe care îl realizează în comun ISF și A.S.F.

Citește și : Cazier judiciar online – Informații utile

Conferința va trata și teme de actualitate privind Finanțele Digitale, FinTech, Inteligența Artificială, Machine Learning aplicate în domeniul piețelor financiare.

Educația financiară reprezintă pentru Autoritatea de Supraveghere Financiară un obiectiv strategic și, în același timp, un proiect fundamental, pe termen lung, adresat elevilor, studenților, profesorilor, dar și publicului larg, care are drept scop dezvoltarea piețelor financiare.

Citește și : Începând cu 15 martie 2023 , restaurantele trebuie să afișeze ingredientele , declarația nutrițională și aditivii pentru preparate conform Ordinului ANPC – InfoCons Organizație de Protecția Consumatorilor te informează !

Sursa : Autoritatea de Supraveghere Financiară 

ASF , ISF ȘI UBB organizează două programe de Educație Financiară InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului