Reprezentantul InfoCons participă la cea de-a 18-a ediție a Galei Premiilor UNSICAR. Evenimentul are loc astăzi, 13 decembrie 2023, începând cu orele 18:30, la Hotel Marriott din București.

După o pauză de 3 ani, Gala Premiilor UNSICAR revine într-un format nou și de impact, inclusiv către publicul larg.

UNSICAR Awards este noul format al Galei de premiere organizat de UNSICAR, care aduce în prim plan industria de asigurări și de brokeraj în asigurări și pune la dispoziție o platformă exclusivă unde pot fi promovate proiectele, serviciile și produsele de asigurări în vederea validării statutului de lider în industria asigurărilor  UNSICAR AWARDS (evenimenteunsicar.ro)

Ediția UNSICAR Awards 2023 se desfășoară sub umbrela conceptului de “Antifragilitate”, care reflectă o trăsătură esențială a industriei de brokeraj în asigurări din Romania, evidențiată pe deplin în acest an plin de provocări, în care brokerii nu doar au rezistat, ci și-au întărit poziția în preferințele clienților. Sărbătorim personalitățile și companiile din industria asigurărilor care, în ciuda provocărilor recente, au reușit nu doar să supraviețuiască, ci să iasă din ele mai puternice și mai pregătite pentru viitor.

Ne vom reuni pentru a recunoaște excelența în industrie prin decernarea a 12 prestigioase premii, care sărbătoresc contribuțiile semnificative ale asigurătorilor și brokerilor.

Acest eveniment este un portal de conectare cu profesioniști de top și vă invităm să vă alăturați nouă, pentru a recunoaște și aprecia împreună excelența în industria asigurărilor.