Aplicatia InfoCons ingrediente, aditivi alimentari, calorii Protectia Consumatorilor
Aplicatia InfoCons Ingrediente, sare, zahar, calorii Protectia Consumatorilor

Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii – Retragere de la comercializare

  1. Acasă
  2. Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii – Retragere de la comercializare

Lidl România vă informează cu privire la RECHEMAREA și returnarea produsului “Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g

Producătorul Emmi Dessert Italia S.p.a recheamă preventiv produsul „Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” din lotul 170922 și cu termenul de valabilitate 17.09.2022″.

Ca urmare a analizării produsului, au fost depistate urme de nuci în produs, nedeclarate pe ambalaj. Din motive ce țin de siguranța consumatorului, producatorul Emmi Dessert Italia S.p.a si Lidl România au reacționat fără întârziere și au scos produsul de la vânzare. Produsul poate fi returnat în toate magazinele Lidl. Contravaloarea acestuia va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Caribbean Style Cheesecake Vegan fructul pasiunii, 2x100g” din lotul 170922 și cu termenul de valabilitate 17.09.2022”. Alte produse vândute de Lidl România, inclusiv alte produse din gama Caribbean Style, nu sunt afectate de această rechemare.

 

Sursa: ANSVSA