Atenție! Müller Vegan Mousse de ciocolată retras de la comercializare – Auchan

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează.

Stimati clienti,
Compania Alois Müller GmbH & Co.KG efectueaza rechemarea produsului 4025500275211 – Müller Vegan Mousse Desert de spumă de ciocolată pe bază de crema de nuci de cocos (2 x 70 g) ca masura de precautie pentru protectia consumatorilor, mentionat mai jos.

Motivul retragerii: din cauza unei erori tehnice de productie, a fost introdusa o proteina din lapte care nu era destinata produsului finit. Acest lucru poate duce la posibile reactii alergice la persoanele care sufera de o alergie la proteinele din lapte.
Pentru persoanele care nu sufera de alergie la proteina din lapte, mousse-ul este potrivit pentru consum fără restrictii.

Persoanele care au achizitionat acest produs si care sufera de alergii sunt rugate sa nu il consume, sa il returneze la Serviciul Clienti din magazinul Auchan de unde l-au cumparat si vor primi înapoi contravaloarea lui. Prezentarea bonului fiscal nu este necesara.

Sunt afectate doar urmatoarele date limita de consum si loturi:

Pentru orice întrebări, puteti contacta Alois Müller GmbH & Co.KG, printr-un mesaj trimisprin email catre contact@muller.com.ro, sau la telefon 08008685537.

Sursa: ANSVSA

Lista magazinelor se poate vedea AICI.