Atenție! Mogyi Mexicorn și Snack mix bere retrase de la comercializare – Cora

InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează.

Mogyi Romania vă informează cu privire la rechemarea și returnarea urmatoarelor produse:

La sesizarea Mogyi Hu Kft am demarat procedura de retragere a loturilor de produs mentionate mai sus, în urma identificării unei contaminări cu
aflatoxina.

De aceea, clienții care au cumpărat produsul:
– „Mexicorn cu sare”, cu termenul de valabilitate 10.01.2024,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 10.11.2023,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 21.12.2023,
– „Mexicorn cu chilli”, cu termenul de valabilitate 11.01.2024, – „Snack Mix Bere”, cu termenul de valabilitate 20.01.2024, sunt rugați să ţină cont de retragere şi să nu îl consume.

Din motive ce țin de siguranța consumatorului, societatea Mogyi Romania a reacționat fără întârziere și a dispus scoaterea produsului de la livrare imediat ce a fost informată asupra procedurii demarate de furnizor. Produsul poate fi returnat către locațiile din care a fost
achiziționat. Produsul restituit se va schimba cu acelasi tip de produs din alt lot, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Alte produse vândute de Mogyi Romania, inclusiv Mexicorn cu sare, Mexicorn cu chilli si Snack Mix Bere, cu alt termen de valabilitate, nu sunt afectate de această rechemare.

Mogyi își cere scuze pentru inconvenientele produse de aceasta rechemare .

Sursa: ANSVSA

 

Lista magazinelor de distributie poate fi accesata AICI.