InfoCons – Asociație Natională pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România  te informează.

Nume produs: MOGYI MEXICORN PORUMB PRAJIT CHIL70

Lot 231110

Data expirarii -10.11.2023

Detalii referitoare la ceea ce este în neregulă cu produsul: identificarea unei contaminări cu aflatoxina. Dorim sa va aducem la cunostinta ca Mega Image a retras de la vanzare produsul MOGYI MEXICORN PORUMB PRAJIT CHIL70 Lot 231110 – Data expirarii -10.11.2023 Retragerea produsului de pe piata si rechemarea acestuia de la consumatori au fost declansate la solicitarea furnizorului, constatandu-se contaminare cu aflatoxina.

Toate produsele retrase urmeaza a fi distruse.

Masuri pentru consumatori

Considerand ca sanatatea consumatorilor este cea mai importanta, Mega Image solicita clientilor sa NU consume produsele cu loturile sus mentionate si roaga cu amabilitate sa le distruga sau sa le returneze la punctul de vanzare din care s-a achizitionat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii sunt rugati sa returneze produsul cu datele mentionate mai sus pana la data de 23.06.2023.

Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre.

Sursa : ANSVSA

 

Lista magazinelor se poate consulta AICI.