25 de zile până la “Ziua mondială a drepturilor consumatorilor”

25 de zile până la “Ziua mondială a drepturilor consumatorilor” (15 Martie).

 

Pleci în țară sau în străinătate ?! InfoCons vine în sprijinul tău și îți pune la dispoziție prin intermediul Aplicației GRATUITE InfoCons lista unităților de cazare autorizate din România, agențiile de turism autorizate din România, cât și unitățile de alimentație publică autorizate din România!

Această opțiune este disponibilă doar pentru România și Aplicația InfoCons trebuie setată din secțiunea Alege limba în limba RO.

Indiferent de locație, însă, trebuie să ne asigurăm că locul în care ne vom petrece timpul liber sau vacanța respectă criteriile de clasificare conform legii și, de asemenea, să ne asigurăm că locația este autorizată, iar clasificarea obținută corespunde. În acest sens, InfoCons prin intermediul Aplicație GRATUITE InfoCons vine în sprijinul consumatoriilor cu listele actualizată a unităților de cazare, agențiilor de turism și a unităților de alimentație publică.

Prin accesarea secțiunii Verifică firmă turismdisponibiliă în cadrul Aplicației GRATUITE InfoCons, consumatorul poate căuta după denumirea operatorului economic informații cu privire la acesta.