Spune si tu NU violentei in scoli! – 30 ianuarie – Ziua Internationala pentru Non – Violenta in scoala

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Spune si tu NU violentei in scoli! – 30 ianuarie – Ziua Internationala pentru Non – Violenta in scoala

Astazi, 30 ianuarie, sarbatorim Ziua Internationala pentru Non – violenta in scoala. Aceasta zi marcheaza si comemorarea, in scolile din intreaga lume, a lui Mahatma Ghandi, initiator al miscarilor de revolta neviolente. Scopul acestei zile este promovarea ideii de educare a copiilor in armonie, solidaritate si respect.

Mesajul principal al acestei zile este `Dragoste universala, nonviolenta si pace. Dragostea universala este mai buna decat egoismul, non-violenta este mai buna decat violenta si pacea este mai buna decat razboiul`.

Cu aceasta ocazie, InfoCons – InfoCons isi exprima intreaga consideratie fata de acest prilej de contributie la crearea unei culturi a pacii, tolerantei, intelegerii si non-violentei si indeamna la rezolvarea pasnica a diferendelor prin exemplul personal!

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu