InfoCons,  in colaborare cu Departamentul pentru Afaceri Europene, a organizat manifestarea cu tema ‘Sportivi romani si performantele lor internationale’, in coordonarea d-lui profesor Cinta-Bine Nicolae si cu participarea Scolii cu clasele I-VIII nr.1 Pantelimon, judetul Ilfov. Manifestarea  si  premierea participantilor s-au desfasurat la centrul INFOEUROPA, din Calea Victoriei, nr. 88, in data de 21 mai, ora 10.

Activitatea a inclus discutii libere, un concurs de desen si de intrebari pe teme sportive si a avut ca scop dezvoltarea cunostintelor copiilor vis-a-vis de performantele sportivilor romani.  De asemenea, organizatorii au incercat prin evenimentul de azi , sa   implice elevii in constientizarea imaginii create Romaniei prin reusitele sportivilor  in cadrul competitiilor internationale si, nu in ultimul rand, sa le prezinte acestora importanta practicarii sportului de masa, in contextul dezvoltarii fizice si psihice armonioase si a integrarii sociale a individului.

La finalul manifestarii, atat copiii cat si profesorii participanti au fost premiati cu diplome, materiale informative si produse promotionale utile in activitatile scolare.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu