Nu mai vrei sa primesti mesaje publicitare pe telefonul tau mobil desi initial ai fost de acord cu acest lucru? Primesti mesaje publicitare pe telefonul tau mobil desi nu ai solicitat acest lucru sau ai solicitat dezabonarea de la acestea?

Citește și:

Cum funcționează roamingul în UE?

În cazul în care nu doresti sa primesti mesaje publicitare pe telefonul tau, indiferent daca la un moment dat ai fost de acord cu acest lucru, transmite o cerere în acest sens furnizorului de telefonie mobila sau companiei care ti-a expediat mesajul.

Daca în continuare primesti astfel de mesaje, te poti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru a obtine informatii cu privire la conditiile pe care trebuie sa le îndeplineasca sesizarile transmise acestei institutii, consulta www.dataprotection.ro, sectiunea Plângeri și sesizari.

Sursa: ANCOM

Citește și:

Semnăm, dar citim înainte?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu