Sorin Mierlea , Președintele InfoCons vorbește în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV despre alegerea agențiilor de turism pentru vacanță

Sorin Mierlea , Președintele InfoCons , vorbește în cadrul emisiunii „ Alege Responsabil ” de pe Trinitas TV despre alegerea agențiilor de turism pentru vacanță .

Citește și : Atenție! Verifică agenția de turism, unitatea de cazare și unitatea de alimentație publică înainte de a pleca în vacanță !

Prin intermediul acestei televiziuni , Trinitas TV, cultural-religioase, Patriarhia Română informează opinia publică despre evenimentele bisericeşti, lucrarea pastoral-misionară, socială, educaţională şi culturală a Bisericii, aducând în atenţia publicului istoria, cultura şi tezaurul de credinţă şi spiritualitate creştină românească în context european.

Alege Responsabil este o emisiune educativ-informativă destinată tuturor consumatorilor . Scopul acestei emisiuni este de a informa consumatorii despre drepturile și obligațiile pe care aceștia le au , diverse sfaturi cu privire la atenția asupra diverselor achiziții , diverse situații cu care se confruntă consumatorii zi de zi .

Citește și : Vacanța de vară fără probleme ! Află cât trebuie să aștepți la intrarea și ieșirea din țară cu Aplicația InfoCons !

 

InfoCons – Organizatie Europeana pentru Protectia Consumatorului si Promovarea Programelor si Strategiilor membra cu drepturi depline in Organizatia Mondiala Consumers International , membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori , avand Secretariatul General in Bucuresti, Bd. Marasesti, nr. 127-129, sector 4, tel: 021/319.32.66; fax: 031/101.25.15, mail : secretariat@infocons.ro

Emisiunea transmisă la postul de televiziune Trinitas TV pe tema alegerii agenției de turism pentru vacanță se poate urmării AICI .

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal