Sorin Mierlea, președintele InfoCons, participă la simpozionul ICPHSO

Sorin Mierlea, președintele InfoCons, este reprezentantul României pe 12 și 13 noiembrie, la Simpozionul Internațional ICPHSO (Organizația Internațională a Siguranței și Sănătății Produselor pentru Consumatori), eveniment organizat în cadrul International Product Safety Week 2018 (Săptămâna Internațională a Siguranței Produselor), ce are loc la Bruxelles, în Centrul Conferențiar Albert Borschette.

În cadrul International Product Safety Week 2018 vor avea loc și alte evenimente, precum conferințe legate de soluții eficiente pentru o supraveghere mai bună a piețelor, inteligența artificială și siguranța produselor sau noi moduri de abordare a siguranței în mediul online.

Citește și:

– ANCOM adoptă tarifele pentru accesul pe proprietatea publică deţinută de autoritățile administrației publice centrale sau locale

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal