Sorin Mierlea, președintele InfoCons, participă la conferința despre supravegherea piețelor, din cadrul International Product Safety Week 2018

Conferința `Market Surveillance: T for tools, R for recalls` (Supravegherea pieței – U pentru unelte, R pentru Rechemări) prezintă soluții eficiente pentru o supraveghere mai bună a piețelor.

În cadrul conferinței, vor lua cuvântul mai mulți speakeri, printre care vice-ministrul Zhang Jiwen, din partea Administrației Generale Vamale din China, sau Eric Pellettier, vice președinte și lider al departamentului de Relații Guvernamentale Internaționale, din cadrul Alibaba. Conferința este moderată de Diana Madill, și este organizată în cadrul International Product Safety Week 2018, ce are loc la Bruxelles.

Programul complet al conferinței poate fi vizionat în imaginea alăturată.

Citește și:

– Descarcă aplicația InfoCons pentru a fi mereu informat în legătură cu ce consumi

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal