0219615 Si eu sustin InfoCons - o9atitudine - Protectia Consumatorilor

Vrei sa castigi un ghiozdan Garfield plin cu rechizite?

Vrei o geanta de voiaj?

 Ti-ar placea un ceas sport sau o minge de baschet?

 Sau poate iti plac revistele si cartile pentru copii ori un Garfield de plus?

Toate acestea si multe alte premii le poti castiga participand la consursul lansat astazi, de noi “Si eu sustin InfoCons!`.

Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina noastra de Facebook, sa postezi o fotografie in care sa apara un afis InfoCons pe care il poti gasi in Scoli, Licee, Universitati, Primarii, Sectii de Politie, Consilii Judetene, Prefecturi, Gari, Aeroporturi etc.,   si castigi, doar pentru participare, calitatea de membru standard al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons (http://www.protectia-consumatorilor.ro/membri-simpatizanti) si acces gratuit pentru o perioada de 3 luni la platforma de Teste Comparative a Asociatiei – www.teste-comparative.ro.

Daca nu ai gasit un afis InfoCons descarca una din placutele InfoCons, fa-ti o fotografie cat mai originala si posteaz-o pe www.facebook.com/infocons.

Daca te atrage vreun premiu din cele pe care ti le-am spus mai sus, atunci trebuie  sa iti inviti toti prietenii sa aprecieze poza ta (sa dea “Like`). Cea mai votata fotografie primeste Marele Premiu care se regaseste in Regulament.

Chiar daca fotografia ta nu strange cele mai multe Like-uri, mai ai o sansa. Poti primi Marele Premiu si pentru cea mai originala postare.

Ti-am atras atentia? Vrei sa castigi? Nimic mai simplu. Intra pe http://www.protectia-consumatorilor.ro/concurs-si-eu-sustin-infocons/ si consulta regulamentul. Intra pe www.facebook.com/infocons si posteaza-ti poza! Participa acum.

Ne vedem pe Facebook!

Fii informat! Ia atitudine – 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu