Sfaturi pentru a vă face ceai cu gheață pe timpul verii

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Sfaturi pentru a vă face ceai cu gheață pe timpul verii

Odată cu sosirea anotimpului cald, ceaiul cu gheață devine una din cele mai populare băuturi la terase, la locul de muncă sau acasă.

În cazul în care doriți să beți ceai cu gheață în zilele toride de vară, ar fi mai bine să vă faceți propriul ceai, decât să cumpărați unul la sticlă de plastic. Puteți să lasați pliculețele de ceai în apă fiartă pentru 5 minute și apoi îl îmbuteliați și îl păstrați în frigider, sau le puteți pune în apă rece timp de 2 ore.

Citește și:

-Studiu comparativ al băuturilor energizante (2015 vs 2018)

Este mai bine să îl lăsați în frigider decât să adăugați gheață, deoarece aceasta din urmă afectează gustul băuturii. Este recomandat să folosiți 8-10 pliculețe de ceai pentru 2 litri de apă.

Puteți să îndulciți ceaiul și fără să adăugați zahăr. Pentru ceaiul verde, puteți adăuga felii de lămâie și mentă proaspătă, în timp ce pentru ceaiul negru, vă puteți folosi de câteva felii de portocală.

Nu uitați însă că antioxidanții din ceaiuri dispar după o perioadă foarte scurtă (conținutul acestora scade cu aproximativ 10 procente pe zi), astfel încât nu este recomandat să fierbeți mai mult ceai decât puteți bea într-o zi sau două.

Sursa: consumerreports.org.

Citește și:

Despre fitness și aerobic.

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal