Sedinta Grupului Consultativ de Dialog Permanent in domeniul protectiei consumatorilor de servicii financiare ne-bancare (Grup)

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Sedinta Grupului Consultativ de Dialog Permanent in domeniul protectiei consumatorilor de servicii financiare ne-bancare (Grup)

Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi 08.04.2015 la sediul Autoritatii de Supraveghere Financiara, la sedinta Grupului Consultativ de Dialog Permanent in domeniul protectiei consumatorilor de servicii financiare ne-bancare (Grup).

In cadrul intalnirii, se vor discuta urmatoarele aspecte:

  1. Dezbateri cu privire la implicațiile Codului Fiscal asupra consumatorilor pietei financiare ne-bancare ;
  2. Dezbateri cu privire la proiectul de lege CEETAR ;
  3. Proiecte de implicare a membrilor Grupului in activitati referitoare la consumatorii pietei financiare ne-bancare .

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

 

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu