Sedinta Consiliului de Export din cadrul Ministerului Economiei

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Sedinta Consiliului de Export din cadrul Ministerului Economiei

Astazi, 29 martie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la sedinta Consiliului de Export al Romaniei, din cadrul Ministerului Economiei.

Punctele dezbatute de pe Ordinea de zi au fost urmatoarele:

  1. Stadiul Programului de târguri şi expoziţii internaţionale in noua formă, după reajustarea lui, in concordanţă cu bugetul alocat pentru anul 2013
  1. Informare privind activitatea Centrului CCIB de la Beijing
  1. Implicaţii ale desfiinţării CRPCIS-ului asupra capacităţii de susţinere a exportului
  1. Stadiul proiectului de modificare şi completare a HG 296/2007 privind aprobarea Mecanismelor de derulare a acţiunilor din Programul de promovare a exportului, administrat de Ministerul Economiei.

A.N.P.P.C.P.P.S. Romania este membra a Consiliului de Export al Romaniei inca din anul 2010.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu