Scrisoare de multumire – Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania – Cea de-a X-a Editie a Conferintei Nationale a Brokerilor de Asigurari si Pensii

Scrisoare de mulțumire din partea Uniunii Naționale a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România pentru participarea la cea de-a X-a Ediție a Conferinței Naționale a Brokerilor de Asigurări și Pensii, la data de 31 martie 2015.

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal