Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, avem deosebita onoare de a vă transmite din partea Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România – InfoCons cele mai calde urări de bucurie şi prosperitate.
 
Lumina Sfântă a acestei mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă linişte sufletească, sănătate, fericire şi împliniri alături de cei dragi.
 
Sărbători fericite cu o9atitudine!
 
Cu deosebită consideraţie,
Echipa A.N.P.C.P.P.S. România

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu