Șanse duble de câștig pentru 297 de utilizatori ai cardurilor MasterCard sau Maestro

Prin simplul gest de a plăti cu cardul MasterCard sau Maestro, 297 persoane și-au dublat șansele de câștig, în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale și a celei organizate de InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor și MasterCard

  • Peste 800 persoane au fost recompensate, până acum, pentru plățile realizate prin intermediul cardului, în cadrul campaniei “Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!` derulate de InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor, în parteneriat cu MasterCard.
  • În urma unui sondaj realizat în rândul câștigătorilor, 94% dintre aceștia utilizează cardul la plată oriunde este posibil.
  • Campania InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor a desemnat și primii câștigători ai extragerilor speciale, care au primit câte 22.666,67 lei în urma tragerilor la sorți.

Un număr de 297 persoane au efectuat, în data de 16 septembrie, plăți în valoare de 274 până la 274,99 lei prin intermediul cardurilor MasterCard sau Maestro. Aceste tranzacții sunt eligibile pentru câștiguri în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, organizate de Ministerul Finanțelor Publice și, în plus, au șanse duble de a fi răsplătite cu premii, deoarece plățile realizate cu cardurile MasterCard sau Maestro sunt înscrise automat și gratuit în campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! derulată de InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor, în parteneriat cu MasterCard.

Dintre tranzacțiile eligibile la Loteria Bonurilor Fiscale, cele mai multe au fost înregistrate de către locuitorii capitalei, secondați de orașe mari precum Constanța, Iași, Cluj sau Timișoara . În același timp, câștigători la Loteria Bonurilor Fiscale ar putea exista și în orașe mai mici, cum ar fi Brăila, Sighişoara sau Turnu Severin, ale căror locuitori completează lista de potențiali câștigători.

Pe lângă posibilele premii din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale, cele 297 persoane au intrat simultan în cursa pentru cele 310 premii lunare în valoare totală de 200.000 lei oferite în cadrul campaniei derulate de InfoCons – Organizație Națională pentru Protecția Consumatorilor și MasterCard. Câștigătorii acestora vor fi selectați printr-o tragere la sorți care va avea loc joi, 22 octombrie. Pe lângă cele 310 premii lunare, sunt puse în joc și 12 premii de câte cel puțin 15.000 lei, ale căror câștigători sunt selectați prin extrageri speciale. În acest sens, pe 30 septembrie au fost extrași primii trei norocoși, aceștia urmând a fi recompensați cu câte 22.666,67 lei pentru simplul gest de a plăti cu cardul, valoarea premiilor fiind mărită prin reportarea unor câştiguri din extragerile anterioare. Câștigătorii acestor premii speciale au declarat că utilizează cardul zilnic, principalul avantaj indicat de aceștia fiind utilitatea sa.

De altfel, 94% dintre câștigătorii campaniei susțin că utilizează cardul oriunde este posibil, iar distribuția lor pe vârste este relativ echilibrată, ceea ce arată că acest comportament de plată nu este specific doar anumitor categorii de vârstă. În același timp, 84% dintre câștigători au afirmat că efectuează plăți cu cardul de mai multe ori pe săptămână, iar dintre aceștia, aproape jumătate susțin că plătesc zilnic cu cardul.

Acest lucru se poate vedea și din faptul că tot mai multe tranzacții de valori mici sunt câștigătoare. Spre exemplu, cea mai mică tranzacție premiată este în valoare de 0,89 lei, reprezentând prețul unui bilet de transport în comun în Sibiu.

“Prin campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem! încurajăm plățile cu cardul pentru promovarea beneficiilor acestora. Ne dorim să regăsim și în România o atitudine europeană a consumatorului și vom continua, în acest sens, să depunem eforturi de informare a lor despre beneficiile plăților cu cardul, mai ales din punct de vedere al trasabilității și al siguranței produsului cumpărat`, a afirmat Sorin Mierlea, Președintele InfoCons.

“Eforturile Ministerului Finanțelor Publice, dublate de campania pe care o derulăm împreună cu InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor, contribuie la fiscalizarea economiei locale. Iar efectele benefice vor fi vizibile în curând – prin mutarea competiției de la nivelul prețului la cel al calității produsului, nu doar vom avea produse mai bune, ci și companii competitive, care pot concura la nivel european`, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager, România, MasterCard.

Orice plată realizată în țară cu cardurile MasterCard sau Maestro emise în țară, participă automat la campania Plăteşte cu cardul tău MasterCard sau Maestro! Cere bonul fiscal şi noi te premiem!, derulată de InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor în parteneriat cu MasterCard. În plus, plățile contactless intră în concurs cu șanse duble. Gestul normal de plăti prin intermediul cardului poate aduce lunar 300 premii în valoare de câte 500 lei, pe lângă cele 10 premii în valoare de 5.000 lei fiecare, până la finele anului. În plus, organizatorii au pregătit 12 premii a minimum 15.000 lei fiecare, care vor fi acordate în urma unor extrageri speciale, următoarea astfel de extragere fiind programată pentru 22 decembrie, când vor fi desemnați 6 noi câștigători.

Mai multe informații, precum și regulamentul detaliat al campaniei pot fi găsite pe site-ul campaniei www.plateste-cu-cardul.ro și la adresa www.mastercard.ro/promotii.

Despre InfoCons

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor (www.infocons.ro) a fost înfiinţată în anul 2003 pentru a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorilor din România. Principalul obiectiv strategic al InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor, cât şi al mişcării de protecţie a consumatorilor la nivel european şi mondial, este educarea şi informarea cetăţeanului. Până în prezent a desfăşurat şi desfăşoară o activitate neîntreruptă, bucurându-se de recunoaştere naţională şi internaţională, fiind membră în diferite organizaţii, comisii consultative ale autorităţilor, grupuri de lucru, parteneră în programe naţionale şi internaţionale.

InfoCons – Asociație Națională pentru Protecția Consumatorilor este unica organizație din România, membră cu drepturi depline în Organizația Mondială Consumers International (C.I.).

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea. Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul Beyond the Transaction și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri pe Engagement Bureau.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal