Ingrediente bruschete cu roșii și mozzarella

2 porții

4 felii de pâine congelată (sau învechită, dar bună de consum)

200 g roșii congelate (sau proaspete, dar foarte moi)

1 morcov ras congelat

1/4 țelină rasă congelată

sare, piper

condimente (mărar, pătrunjel, sare, piper, chili)

100 g mozzarella (sau resturi de brânză congelate în prealabil sau brânză topită)

1 linguriță ulei de măsline

Mod de preparare bruschete cu roșii și mozzarella:

Roșiile se decojesc și se taie sub formă de cuburi. Morcovul și țelina rase (decongelate în prealabil) se călesc in foarte puțin ulei împreună cu roșiile. Se adaugă condimentele. Se fierb la foc mic până se evaporă lichidul. Se așază amestecul de legume pe feliile de pâine și se acoperă cu felii subțiri de mozzarella congelată. Se pregătește separat un amestec de condimente pentru ornat bruschetele, după ce au fost coapte în prealabil. Feliile de pâine asezonate cu legume și mozzarella se așează într-o tavă tapetată și se coc aproximativ 15 minute la temperatura de 180°C.

Poftă bună!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal