Reprezentantul InfoCons participă la Consiliul Etic de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu – Rusescu`

Reprezentantul InfoCons participă astăzi, 27 Septembrie 2018, începând cu ora 07:45 la sedința Consiliului Etic de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului “Alessandrescu – Rusescu` din București.

În cadrul ședinței au fost aduse propuneri de îmbunătățire a activității consiliului etic, încheindu-se un proces verbal al minutei.

Citește și:

112 – 113 – Numere de urgență de afișat

Consumatorii europeni irosesc anual din cauza risipei alimentare 334 m2 de teren arabil

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal