Reprezentantii InfoCons participa la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii InfoCons participa la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice

Reprezentanţii InfoCons, participă astazi 17 Decembrie 2020, la sedinta comisiei pentru acordarea etichetei UE ecologice (videoconferinta).

SC S&B COMP SRL, cu sediul în comuna Dumbrava Roșie, județul Neamț, a depus la Ministerul Mediului Apelor si Pădurilor documentația în vederea obținerii Etichetei UE Ecologice pentru Unitatea turistică de cazare CLEMENT APARTMENTS Piatra – Neamț, str. Clement Pompiliu, nr. 9, județul Neamț.

Secretariatul Tehnic al Comisiei pentru eticheta UE ecologică din cadrul Agenției Naționale pentru Protecția Mediului va analiza conformarea documentației cu criteriile DECIZIEI (UE) 2017/175 A COMISIEI din 25 ianuarie 2017 privind stabilirea criteriilor de acordare a etichetei ecologice a UE pentru unitățile turistice de cazare și va transmite ulterior Raportul de analiză.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu