Reprezentanții InfoCons participă la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS)

Reprezentanții InfoCons participă astăzi,11 Decembrie 2020, începând cu ora 10:00, la întâlnirea de lucru a Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS) ce va avea loc pe platforma Zoom, in vederea analizarii si avizarii numarului de locuri pentru invatamntul profesional si pentru invatamantul dual propuse in proiectul planului de scolarizare pentru anul scolar 2021-2022, aprobat prin OMEC nr. 5578/17.09.2020.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal