Reprezentanții InfoCons participă la grupul de lucru DPI

Reprezentantii InfoCons participă astazi, 27 August 2021, incepand cu ora 10:00 la întâlnirea Grupului de lucru privind proprietatea intelectuală, ce se va desfășura la Sala de Consiliu a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Menționăm faptul că pe agenda întâlnirii se regăsesc următoarele aspecte:

  1. Evaluarea modalității în care titularii de drepturi pot semnala situațiile de încălcare a proprietății intelectuale;
  2. Identificarea aspectelor care pot fi îmbunătățite și eficientizate în procesul de sesizare;
  3. Evaluarea piețelor on-line cu scopul de a crea un plan comprehensiv de identificare, investigare și luare de măsuri la adresa site-urilor cu materiale care încalcă drepturile PI, inclusiv cele bazate pe rețele de social media.

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal