Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea publică referitoare la cadrul legislativ ce reglementează diminuarea risipei alimentare

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea publică referitoare la cadrul legislativ ce reglementează diminuarea risipei alimentare

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 15 Noiembrie 2017, începând cu ora 10:00, la dezbaterea publică referitoare la cadrul legislativ ce reglementează diminuarea risipei alimentare, în prezența Ministrului Gabriel Petrea, a Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Mihai Vișan și a reprezentanților lanțurilor de hypermarket-uri din România.

Dezbaterea este organizată de Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal