Reprezentanții InfoCons participă la dezbaterea publică referitoare la cadrul legislativ ce reglementează diminuarea risipei alimentare

Reprezentanții InfoCons participă astăzi, 15 Noiembrie 2017, începând cu ora 10:00, la dezbaterea publică referitoare la cadrul legislativ ce reglementează diminuarea risipei alimentare, în prezența Ministrului Gabriel Petrea, a Secretarului de Stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, domnul Mihai Vișan și a reprezentanților lanțurilor de hypermarket-uri din România.

Dezbaterea este organizată de Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal