Reprezentantii InfoCons participa la conferință digitală intitulată „Rolul societății civice și al grupurilor pentru pacienti de advocacy pentru sisteme mai rezistente de îngrijire a sănătății. Lecții învățate spre o Uniune Europeană a Sănătății ”.

Actuala pandemie pune o presiune uriașă asupra sistemelor de sănătate la nivel mondial fiind forțata să se adapteze și, uneori, să inoveze managementul îngrijirii: care sunt lecțiile învățate? Ce s-a făcut de societatea civică și de grupurile de susținere a pacienților pentru a face față acestei situații dificile? Conferința din 2021 va avea o structură dublă, axată pe prezentarea și discutarea de exemple bune practici a cetățenilor în politicile de sănătate în acest moment istoric special: o primă zi, dedicată provocărilor de sănătate cu care se confruntă pacienții non-COVID și o a doua zi, axată pe rezistența sistemelor de sănătate în timpul și după pandemie.

Conferința se desfasoara in perioada 05 – 06 Mai 2021, în timpul președinției italiene a G20, chiar înainte de Summitul Mondial al Sănătății care va avea loc la Roma pe 21 mai 2021.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal