Reprezentantii InfoCons participa la conferință digitală intitulată „Rolul societății civice și al grupurilor pentru pacienti de advocacy pentru sisteme mai rezistente de îngrijire a sănătății. Lecții învățate spre o Uniune Europeană a Sănătății ”.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Reprezentantii InfoCons participa la conferință digitală intitulată „Rolul societății civice și al grupurilor pentru pacienti de advocacy pentru sisteme mai rezistente de îngrijire a sănătății. Lecții învățate spre o Uniune Europeană a Sănătății ”.

Actuala pandemie pune o presiune uriașă asupra sistemelor de sănătate la nivel mondial fiind forțata să se adapteze și, uneori, să inoveze managementul îngrijirii: care sunt lecțiile învățate? Ce s-a făcut de societatea civică și de grupurile de susținere a pacienților pentru a face față acestei situații dificile? Conferința din 2021 va avea o structură dublă, axată pe prezentarea și discutarea de exemple bune practici a cetățenilor în politicile de sănătate în acest moment istoric special: o primă zi, dedicată provocărilor de sănătate cu care se confruntă pacienții non-COVID și o a doua zi, axată pe rezistența sistemelor de sănătate în timpul și după pandemie.

Conferința se desfasoara in perioada 05 – 06 Mai 2021, în timpul președinției italiene a G20, chiar înainte de Summitul Mondial al Sănătății care va avea loc la Roma pe 21 mai 2021.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu