Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la TurArt – sanse egale in munca prin turism si artizanat pentru femeile in dificultate

Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la `Conferința de promovare a principiilor egalității de șanse și gen pe piața muncii din domeniul turismului și domenii conexe și creșterea nivelului de conștientizare privind hărțuirea sexuală la locul de muncă` organizată în cadrul Programului Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 TurArt – Șanse egale în muncă prin turism și artizanat pentru femeile în dificultate.

Proiectul are ca obiectiv general creșterea egalității de șanse pentru femei pe piața muncii din domeniul turistic, prin promovarea unor măsuri ce conduc la oportunități de angajare, ocupare și siguranță la locul de muncă, în zonele cu potențial turistic din regiunile de dezvoltare Nord-Vest, Nord-Est, Sud-Est, București – Ilfov și Sud – Muntenia.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu