Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM
Reprezentanții InfoCons participă în acest moment la ședința Consiliului Consultativ al ANCOM.
În cadrul ședinței Consiliului Consultativ vor fi discutate:
  • Proiectul de decizie privind identificarea pieței relevante din sectorul comunicațiilor electronice corespunzătoare serviciilor de acces la elemente de infrastructură;
  • Proiectul Planului de acțiune al ANCOM pentru anul 2016.

Variantele finale ale proiectelor, în care sunt integrate observațiile primite pe perioada consultării, precum și celelalte documente sunt disponibile la secțiunea dedicată Consiliului Consultativ de pe pagina de internet a ANCOM.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu