Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la sedinta Consiliului Consultativ al ANCOM

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la sedinta Consiliului Consultativ al ANCOM

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa astazi, 26.11.2014 la sedinta Consiliului Consultativ al ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administratie si Reglementare in Comunicatii).

In cadrul sedintei va fi dezbatut si Proiectul de decizie privind stabilirea formatului si a modalitatii de transmiterea informatiilor privind dezvoltarea si localizarea geografica a retelelor publice de comunicații electronice si a elementelor de infrastructura asociate acestora.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal