Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la evenimentul de lansare al Caravanei ECOTIC

Reprezentantii InfoCons -InfoCons, participa astazi incepand cu ora 11.00 la evenimentul de lansare al Caravanei ECOTIC. Evenimentul este organizat de Organizatia ECOTIC  si se desfasoara in rondul din centrul Pietei Alba Iulia din Bucuresti, intersectia Bulevardului Unirii cu Bulevardul Decebal.

InfoCons -InfoCons este partener al acestui Proiect `Caravana ECOTIC`.

 Caravana ECOTIC este proiectul de constientizare menit sa schimbe atitudinea celor mici precum si a adultilor cu privire la mediul inconjurator si valorificarea resurselor, in special fata de deseurile de echipamente electrice si electronice. Expozitia mobila arata vizitatorilor 10 echipamente electrice descompuse si detaliaza importanta reciclarii componentelor si a tratarii poluantilor.

Proiectul este cofinantat de Uniunea Europeana prin programul LIFE+.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal