Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons participa la cea de-a patra editie a forumului Romanian AgriBusiness Forum 2014

Reprezentantii InfoCons – InfoCons participa astazi, 11 decembrie 2014 la cea de-a patra editie a forumului Romanian AgriBusiness Forum 2014 cu tema `Contextul regional actual si impactul asupra sectorului agro-alimentar si Diminuarea fraudei fiscale pentru produsele agroalimentare` ce se desfasoara  la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Romanian AgriBusiness Forum 2014 este organizat de publicatia de afaceri The Diplomat-Bucharest impreuna cu partenerii strategici: Federatia Nationala Pro Agro, McGuireWoods Romania si Partenerii: Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România, Agrana, Cristim si Smithfield Romania.

In cadrul evenimentului vor participa reprezentanti ai industriei agro-alimentara, asociatii si institutii de reglementare, alaturi de reprezentanti ministeriali al caror dialog sa evidentieze principalele aspecte ce tin de Contextul regional actual si impactul asupra industriei agro-alimentare din Romania.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal